Byggkonsulter i Björna. Här finns alla byggkonsulter i Björna som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Björna

Annons:

Erfaren byggkonsult i Björna - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Björna som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Björna kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Björna. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Björna behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 3 olika byggkonsulter som är verksamma i Björna.
Annons:

Byggkonsulter i Björna

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Björna som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Björna.

Uttersjö Invest AB
Uttersjö 112
890 50 BjörnaPromakoni AB
Gide


Keyvent AB
Järnvägsg. 10
890 50 Björna

Annons:

Anlita en byggkonsult i Björna

Genom att ta kontakt med några av de 3 olika byggkonsulterna i Björna från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Björna för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Björna

I Björna finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Björna:

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Björna om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Björna.

I Björna fanns det sammanlagt 3 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Björna. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Björna som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Västernorrland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.