Byggkonsulter i Bjurholm. Här finns alla byggkonsulter i Bjurholm som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Bjurholm

Annons:

Erfaren byggkonsult i Bjurholm - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Bjurholm som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Bjurholm kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Bjurholm. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Bjurholm behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 4 olika byggkonsulter som är verksamma i Bjurholm.
Annons:

Byggkonsulter i Bjurholm

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Bjurholm som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Bjurholm.

Roland Erikssons Konstruktions AB
Balfors 59
916 92 Bjurholm


Il-Teknik KB
Agnäs 108
916 91 BJURHOLM


Boulee Konsult
Brännav. 2
916 31 BJURHOLM


Projektledning Leif Ulander AB
Högland 44
916 93 BJURHOLM

Annons:

Anlita en byggkonsult i Bjurholm

Genom att ta kontakt med några av de 4 olika byggkonsulterna i Bjurholm från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Bjurholm för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Bjurholm

I Bjurholm finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Bjurholm:

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Bjurholm om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Bjurholm.

I Bjurholm fanns det sammanlagt 4 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Bjurholm. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Bjurholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Västerbotten.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.