Byggkonsulter i Flen. Här finns alla byggkonsulter i Flen som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Flen

Annons:

Erfaren byggkonsult i Flen - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Flen som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Flen kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Flen. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Flen behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 6 olika byggkonsulter som är verksamma i Flen.
Annons:

Byggkonsulter i Flen

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Flen som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Flen.

Lowa Teknikinformation AB
Öjav. 6 A
642 93 FLEN


Kodek AB
Vildandsv. 7 B
642 34 Flen


Robert Nordgren Produktutveckling
Ekensbergsv. 4
642 91 FLEN


Nordic Highway AB
Januariv. 2 A
642 33 FLEN


Samhällsbyggnadsförvaltningen Flens kommun
Sveav. 1
642 36 Flen


Th Thoresson
Yxtaholm Mjölkstugan
642 91 FLEN

Annons:

Anlita en byggkonsult i Flen

Genom att ta kontakt med några av de 6 olika byggkonsulterna i Flen från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Flen för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Flen

I Flen finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Flen:

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Flen om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Flen.

I Flen fanns det sammanlagt 6 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Flen. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Flen som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Södermanland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.