Byggkonsulter i Björkvik. Här finns alla byggkonsulter i Björkvik som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Björkvik

Annons:

Erfaren byggkonsult i Björkvik - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Björkvik som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Björkvik kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Björkvik. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Björkvik behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Björkvik.
Annons:

Byggkonsulter i Björkvik

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Björkvik som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Björkvik.

Sommartorp Engineering AB
Sommartorp
640 20 Björkvik


Ljl Elektronix
Vedebyv. 36
640 20 Björkvik

Annons:

Anlita en byggkonsult i Björkvik

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Björkvik från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Björkvik för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Björkvik

I Björkvik finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Björkvik:

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Björkvik om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Björkvik.

I Björkvik fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Björkvik. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Björkvik som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Södermanland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.