Byggkonsulter i Billesholm. Här finns alla byggkonsulter i Billesholm som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Billesholm

Annons:

Erfaren byggkonsult i Billesholm - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Billesholm som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Billesholm kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Billesholm. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Billesholm behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Billesholm.
Annons:

Byggkonsulter i Billesholm

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Billesholm som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Billesholm.

Geodetica, AB
Violg. 8
267 72 BILLESHOLM


Jg Konsult Och Trading HB
Åvägen 49
267 74 BILLESHOLM

Annons:

Anlita en byggkonsult i Billesholm

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Billesholm från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Billesholm för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Billesholm

I Billesholm finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Billesholm:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Billesholm om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Billesholm.

I Billesholm fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Billesholm. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Billesholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Skåne.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.