Byggkonsulter i Kopparberg. Här finns alla byggkonsulter i Kopparberg som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Kopparberg

Annons:

Erfaren byggkonsult i Kopparberg - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Kopparberg som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Kopparberg kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Kopparberg. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Kopparberg behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 7 olika byggkonsulter som är verksamma i Kopparberg.
Annons:

Byggkonsulter i Kopparberg

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Kopparberg som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Kopparberg.

Volvogaraget
Mossgruvan 507
714 91 KOPPARBERG


Bäckfallet Elektronik AB
Skäretv. 30
714 93 KOPPARBERG


Angelrot, Yngve Lennart
Stjärnfors 219
714 93 KOPPARBERG


Kran Tek Cqr
Rosendal 402
714 94 Kopparberg


E-Teknik A64
Gruvfogdeg. 10 A
714 30 Kopparberg


Norbo Kraftteknik AB
Högfors 306
714 91 KOPPARBERG


Bergskraft Bergslagen Ek för
Harald Olsg. 1
714 31 KOPPARBERG

Annons:

Anlita en byggkonsult i Kopparberg

Genom att ta kontakt med några av de 7 olika byggkonsulterna i Kopparberg från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Kopparberg för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Kopparberg

I Kopparberg finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Kopparberg:

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Kopparberg om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Kopparberg.

I Kopparberg fanns det sammanlagt 7 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Kopparberg. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Kopparberg som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Örebro.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.