Byggkonsulter i Offerdal. Här finns alla byggkonsulter i Offerdal som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Offerdal

Annons:

Erfaren byggkonsult i Offerdal - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Offerdal som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Offerdal kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Offerdal. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Offerdal behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 4 olika byggkonsulter som är verksamma i Offerdal.
Annons:

Byggkonsulter i Offerdal

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Offerdal som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Offerdal.

Gunnar Pettersson Byggteknik
Olden 179
830 51 Offerdal


Vallstarua Energi AB
Åflo 306
830 51 OfferdalGalberget Energi AB
åfloBlåsjeling AB
åflo

Annons:

Anlita en byggkonsult i Offerdal

Genom att ta kontakt med några av de 4 olika byggkonsulterna i Offerdal från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Offerdal för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Offerdal

I Offerdal finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Offerdal:

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Offerdal om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Offerdal.

I Offerdal fanns det sammanlagt 4 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Offerdal. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Offerdal som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Jämtland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.