Byggkonsulter i Krokom. Här finns alla byggkonsulter i Krokom som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Krokom

Annons:

Erfaren byggkonsult i Krokom - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Krokom som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Krokom kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Krokom. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Krokom behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 8 olika byggkonsulter som är verksamma i Krokom.
Annons:

Byggkonsulter i Krokom

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Krokom som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Krokom.

Per Nilsson
Silje 520
835 91 KROKOM


Q-Acoc
Modéns v. 4
835 32 Krokom


M Thorén AB
Undrom 423
835 91 KROKOM


Bygg och Anläggningsmätning i Krokom, AB
Säterv. 10
835 32 Krokom


Bruksateljén Arkitektur AB
Nordannälden 615
835 92 Krokom


Kångero Invest AB
070 - 340 90 37Landon AB
Silje 362
835 91 KROKOMAqua Engineer I Krokom, AB
Lyckes v. 4

Annons:

Anlita en byggkonsult i Krokom

Genom att ta kontakt med några av de 8 olika byggkonsulterna i Krokom från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Krokom för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Krokom

I Krokom finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Krokom:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Krokom om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Krokom.

I Krokom fanns det sammanlagt 8 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Krokom. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Krokom som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Jämtland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.