Byggkonsulter i Kungsbacka. Här finns alla byggkonsulter i Kungsbacka som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Kungsbacka

Annons:

Erfaren byggkonsult i Kungsbacka - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Kungsbacka som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Kungsbacka kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Kungsbacka. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Kungsbacka behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 4 olika byggkonsulter som är verksamma i Kungsbacka.
Annons:

Byggkonsulter i Kungsbacka

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Kungsbacka som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Kungsbacka.

HOPPE nordic country
Österg. 16
434 30 Kungsbacka


eGain Sweden AB
Faktorv. 9
434 37 KUNGSBACKA


GeoVerkstan Sverige AB
Hällingsjöv. 322
434 97 KUNGSBACKA


INBO Bygg AB
Daggudden 27
434 91 KUNGSBACKA

Annons:

Anlita en byggkonsult i Kungsbacka

Genom att ta kontakt med några av de 4 olika byggkonsulterna i Kungsbacka från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Kungsbacka för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Kungsbacka om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 4 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Kungsbacka. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Kungsbacka som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Halland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.