Byggkonsulter i Husum. Här finns alla byggkonsulter i Husum som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Husum

Annons:

Erfaren byggkonsult i Husum - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Husum som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Husum kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Husum. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Husum behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Husum.
Annons:

Byggkonsulter i Husum

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Husum som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Husum.

Ljung, Per-Olof
Ultrå 144
896 91 HUSUM


Ocea Konsult HB
Utås 181
896 91 HUSUM

Annons:

Anlita en byggkonsult i Husum

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Husum från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Husum för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Husum

I Husum finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Husum:

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Husum om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Husum.

I Husum fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Husum. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Husum som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Västernorrland.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.