Byggkonsulter i Östervåla. Här finns alla byggkonsulter i Östervåla som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Östervåla

Annons:

Erfaren byggkonsult i Östervåla - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Östervåla som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Östervåla kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Östervåla. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Östervåla behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 6 olika byggkonsulter som är verksamma i Östervåla.
Annons:

Byggkonsulter i Östervåla

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Östervåla som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Östervåla.

Bo Marcusson Va-Projekt AB
Västerlångg. 39
740 46 ÖSTERVÅLANiclas Berglund Rör AB
VästersäljaScandinavian Tile AB
Gräsbov. 47Kranse Teknik AB
Hovbergav


Lars Åhlander
Nyåker 408
740 46 ÖSTERVÅLA


Hedk
Huggle 333
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Anlita en byggkonsult i Östervåla

Genom att ta kontakt med några av de 6 olika byggkonsulterna i Östervåla från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Östervåla för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Östervåla

I Östervåla finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Östervåla:

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Östervåla om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Östervåla.

I Östervåla fanns det sammanlagt 6 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Östervåla. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Östervåla som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Uppsala.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.