Byggkonsulter i Gimo. Här finns alla byggkonsulter i Gimo som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Gimo

Annons:

Erfaren byggkonsult i Gimo - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Gimo som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Gimo kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Gimo. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Gimo behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 6 olika byggkonsulter som är verksamma i Gimo.
Annons:

Byggkonsulter i Gimo

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Gimo som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Gimo.

Alunda Energispar AB
Lysta 159
747 95 Gimo


Rejlers Sverige AB
Björkv. 17
747 42 Gimo


Ps Energideklaration AB
Fyrbovägen 28
747 44 Gimo


Lennart Landström Konsult
Lysta 136
747 95 Gimo


Gimo Verkstadsteknik AB
Gymnasiev. 2
747 40 Gimo


Kjells Idékonsult Gimo
Örnv. 9
747 40 Gimo

Annons:

Anlita en byggkonsult i Gimo

Genom att ta kontakt med några av de 6 olika byggkonsulterna i Gimo från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Gimo för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Gimo

I Gimo finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Gimo:

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Gimo om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Gimo.

I Gimo fanns det sammanlagt 6 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Gimo. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Gimo som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Uppsala.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.