Byggkonsulter i Farsta. Här finns alla byggkonsulter i Farsta som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Farsta

Annons:

Erfaren byggkonsult i Farsta - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Farsta som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Farsta kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Farsta. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Farsta behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 9 olika byggkonsulter som är verksamma i Farsta.
Annons:

Byggkonsulter i Farsta

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Farsta som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Farsta.

Ortogonal AB
Glavag. 7
123 71 FARSTA


C-A Björk VVS-Byrå AB
Ågesta Brov. 34
123 50 Farsta


Husbalans Ekonomi & Förvaltning AB
Östmarksg. 13
123 42 FARSTA


Xlnt Byggkonsult I Stockholm AB
Ejderv. 4
123 49 FarstaBygg och Besiktning Owe Claesson
Axnäsv. 22


LT Miljö & Presenter HB
Lingv. 197
123 61 Farsta


atri Landskapsingenjörer AB
Pepparv. 24
123 56 Farsta


Focotech Svenska AB
Kontoristv. 6
123 54 Farsta


Claes Martinson
Ekshäradsg. 91
123 46 FARSTA

Annons:

Anlita en byggkonsult i Farsta

Genom att ta kontakt med några av de 9 olika byggkonsulterna i Farsta från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Farsta för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Farsta

I Farsta finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Farsta:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan här läsa mer om orten Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 9 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Farsta. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Farsta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Stockholm.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.