Byggkonsulter i Bergshamra. Här finns alla byggkonsulter i Bergshamra som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Bergshamra

Annons:

Erfaren byggkonsult i Bergshamra - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Bergshamra som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Bergshamra kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Bergshamra. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Bergshamra behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 6 olika byggkonsulter som är verksamma i Bergshamra.
Annons:

Byggkonsulter i Bergshamra

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Bergshamra som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Bergshamra.

Nils Schönbergs Bygg & Fastighetsservice
Moraängsvägen 2
761 11 Bergshamra


Enmarker, Peter
Länna skolväg 9
761 11 Bergshamra


Kontrollansvarig Kalle Nordlund AB
Ridv. 14
761 11 BergshamraUpplands Ställverksservice AB
Liljev. 1Swedish Logistic Service AB
Lugnetv


L F Roslagsservice
Bergshamravägen 36
761 11 Bergshamra

Annons:

Anlita en byggkonsult i Bergshamra

Genom att ta kontakt med några av de 6 olika byggkonsulterna i Bergshamra från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Bergshamra för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Bergshamra

I Bergshamra finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Bergshamra:

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Bergshamra om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Bergshamra.

I Bergshamra fanns det sammanlagt 6 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Bergshamra. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Bergshamra som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Stockholm.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.