Byggkonsulter i Limhamn. Här finns alla byggkonsulter i Limhamn som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Limhamn

Annons:

Erfaren byggkonsult i Limhamn - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Limhamn som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Limhamn kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Limhamn. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Limhamn behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 13 olika byggkonsulter som är verksamma i Limhamn.
Annons:

Byggkonsulter i Limhamn

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Limhamn som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Limhamn.

Holmgrens Ingenjörsbyrå AB, T
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Industritekniska Gruppen IT AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Limhamns Rörmontering AB
Hyllie Kyrkov. 51 A
216 16 LimhamnJörme Byggkonsult AB
040


Bengt Fransson Konsult Bygg & Anläggning
Ö. Kalkbrottsgränd 38
216 12 Limhamn


Prytz Konsult
Sundholmsg. 4
216 41 Limhamn


M & K Scott HB
Strandg. 32
216 12 Limhamn


Bohusvärden Syd AB
Hyllie Kyrkov. 87
216 17 LIMHAMNGaidaros AB
Rudbecksg. 115Alwe Aromer AB
Strandg


Malmö Energikontroll AB
Linnég. 36
216 14 LimhamnNibeto AB
Hylltorpsg. 3Ingersoll-Rand Best-Matic AB
Krossverksg. 5 L

Annons:

Anlita en byggkonsult i Limhamn

Genom att ta kontakt med några av de 13 olika byggkonsulterna i Limhamn från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Limhamn för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Limhamn

I Limhamn finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Limhamn:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 13 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Limhamn. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Limhamn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Skåne.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.