Byggkonsulter i Lerberget. Här finns alla byggkonsulter i Lerberget som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Lerberget

Annons:

Erfaren byggkonsult i Lerberget - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Lerberget som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Lerberget kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Lerberget. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Lerberget behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 4 olika byggkonsulter som är verksamma i Lerberget.
Annons:

Byggkonsulter i Lerberget

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Lerberget som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Lerberget.

Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 Lerberget


Peter Andersson Projektutveckling AB
Lars Påhls v. 28
263 52 Lerberget


Ingenjörsfirma Tom Andersson AB
Rapsv. 40
263 54 LerbergetITP i Helsingborg AB
Rapsv. 50

Annons:

Anlita en byggkonsult i Lerberget

Genom att ta kontakt med några av de 4 olika byggkonsulterna i Lerberget från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Lerberget för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Lerberget

I Lerberget finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Lerberget:

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Lerberget om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Lerberget.

I Lerberget fanns det sammanlagt 4 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Lerberget. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Lerberget som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Skåne.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.