Byggkonsulter i Höör. Här finns alla byggkonsulter i Höör som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Höör

Annons:

Erfaren byggkonsult i Höör - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Höör som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Höör kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Höör. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Höör behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 9 olika byggkonsulter som är verksamma i Höör.
Annons:

Byggkonsulter i Höör

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Höör som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Höör.

Scandexpo AB
Industrig. 18
243 32 Höör


Byggvalvet AB
Hjällarödsv. 3
243 92 Höör


Anders Blom Mätteknik, AB
Åsg. 6
243 34 Höör


Empemed
Marmorv. 8
243 36 Höör


Corrwear
Maglasätev. 1 A
243 32 Höör


Bertil Johansson Boråd
Nordanv. 9
243 35 HÖÖR


Anders C Markentreprenad AB
Slångränd 5
243 32 Höör


Fire Safety Resource Fsr AB
040 - 621 02 72Geniteknik AB
Munkarp Bäckviks v. 227
243 91 HÖÖR

Annons:

Anlita en byggkonsult i Höör

Genom att ta kontakt med några av de 9 olika byggkonsulterna i Höör från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Höör för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Höör

I Höör finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Höör:

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Höör om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Höör.

I Höör fanns det sammanlagt 9 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Höör. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Höör som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Skåne.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.