Byggkonsulter i Fleninge. Här finns alla byggkonsulter i Fleninge som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Fleninge

Annons:

Erfaren byggkonsult i Fleninge - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Fleninge som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Fleninge kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Fleninge. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Fleninge behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 1 olika byggkonsulter som är verksamma i Fleninge.
Annons:

Byggkonsulter i Fleninge

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Fleninge som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Fleninge.

Parnheden Consulting
Gunnarlundavägen 45
254 77 FLENINGE

Annons:

Anlita en byggkonsult i Fleninge

Genom att ta kontakt med några av de 1 olika byggkonsulterna i Fleninge från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Fleninge för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Fleninge

I Fleninge finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Fleninge:

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Fleninge om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Fleninge.

I Fleninge fanns det sammanlagt 1 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Fleninge. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Fleninge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Skåne.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.