Byggkonsulter i Sangis. Här finns alla byggkonsulter i Sangis som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Sangis

Annons:

Erfaren byggkonsult i Sangis - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Sangis som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Sangis kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Sangis. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Sangis behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 1 olika byggkonsulter som är verksamma i Sangis.
Annons:

Byggkonsulter i Sangis

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Sangis som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Sangis.

Cordata Energiutbildning
Villav. 12
952 72 Sangis

Annons:

Anlita en byggkonsult i Sangis

Genom att ta kontakt med några av de 1 olika byggkonsulterna i Sangis från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Sangis för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Sangis

I Sangis finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Sangis:

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Sangis om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Sangis.

I Sangis fanns det sammanlagt 1 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Sangis. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Sangis som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Norrbotten.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.