Byggkonsulter i Överkalix. Här finns alla byggkonsulter i Överkalix som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Överkalix

Annons:

Erfaren byggkonsult i Överkalix - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Överkalix som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Överkalix kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Överkalix. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Överkalix behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Överkalix.
Annons:

Byggkonsulter i Överkalix

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Överkalix som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Överkalix.

Röyrådd Bygg- och Konstruktionsteknik I
Industriv. 8
956 32 överkalix


T.Svallfors Maskin HB
Svartbyv. 210
956 93 ÖVERKALIX

Annons:

Anlita en byggkonsult i Överkalix

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Överkalix från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Överkalix för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Överkalix

I Överkalix finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Överkalix:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Överkalix om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Överkalix.

I Överkalix fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Överkalix. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Överkalix som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Norrbotten.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.