Byggkonsulter i Öjebyn. Här finns alla byggkonsulter i Öjebyn som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Öjebyn

Annons:

Erfaren byggkonsult i Öjebyn - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Öjebyn som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Öjebyn kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Öjebyn. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Öjebyn behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Öjebyn.
Annons:

Byggkonsulter i Öjebyn

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Öjebyn som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Öjebyn.

Bygg- och Fastighetsservice I Piteå, AB
Öjag. 77
943 31 ÖJEBYN


Företagsgruppen Piteå, AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn

Annons:

Anlita en byggkonsult i Öjebyn

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Öjebyn från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Öjebyn för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Öjebyn

I Öjebyn finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Öjebyn:

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Du kan här läsa mer om orten Öjebyn om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Öjebyn. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Öjebyn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Norrbotten.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.