Byggkonsulter i Hortlax. Här finns alla byggkonsulter i Hortlax som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Hortlax

Annons:

Erfaren byggkonsult i Hortlax - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Hortlax som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Hortlax kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Hortlax. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Hortlax behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 2 olika byggkonsulter som är verksamma i Hortlax.
Annons:

Byggkonsulter i Hortlax

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Hortlax som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Hortlax.

Lsm Teknik AB
Träskåsv. 5
944 31 HORTLAXVp Energisystem I Piteå AB
Ostigården

Annons:

Anlita en byggkonsult i Hortlax

Genom att ta kontakt med några av de 2 olika byggkonsulterna i Hortlax från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Hortlax för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Hortlax om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Hortlax.

I Hortlax fanns det sammanlagt 2 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Hortlax. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Hortlax som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Norrbotten.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.