Byggkonsulter i Bor. Här finns alla byggkonsulter i Bor som kan allt om byggprojekt och byggbranschen

Byggkonsult i Bor

Annons:

Erfaren byggkonsult i Bor - här hittar du alla rutinerade, erfarna och duktiga byggkonsulter i Bor som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. En byggkonsult i Bor kan hjälpa dig när det är dags att bygga om eller renovera en bostad eller fastighet i Bor. Om du anlitar i byggkonsult när din bostad eller fastighet i Bor behöver någon fom av byggarbete så sparar du i slutändan tid och pengar och får ett bra resultat. Sammanlagt så finns det 3 olika byggkonsulter som är verksamma i Bor.
Annons:

Byggkonsulter i Bor

Nedan hittar du vår lista över alla byggkonsulter i Bor som du kan anlita när du behöver en erfaren byggare som hjälper dig med t.ex. offertarbete och projektledning av ditt byggprojekt i Bor.

Nilsson, Nils Lennart Roland
Gällaryd Emmelund
330 15 BOR


Kungskulle AB
Skräddarebo
330 15 BOR


Ljungholma Konsult & Service
Gällaryd Ljungholma
330 15 BOR

Annons:

Anlita en byggkonsult i Bor

Genom att ta kontakt med några av de 3 olika byggkonsulterna i Bor från listan ovan kan du säkert hitta en lämplig byggkonsult som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi rekommenderar att du ringer runt till ett par olika byggkonsulter i Bor för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Byggkonsult fakta om Bor

I Bor finns det minst en verksam byggkonsult, nedan finns en del fakta om orter Bor:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Bor om du vill veta mer än saker relaterat till byggkonsulter i Bor.

I Bor fanns det sammanlagt 3 olika byggkonsulter att välja mellan när du vill få hjälp med offerter inom bygg eller projektledning i byggbranschen i Bor. Om du ändå inte hittar någon byggkonsult i Bor som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en byggkonsult i andra orter i Jönköping.

Städer med byggprojekt i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna byggkonsulter där du kan få hjälp med byggprojekt, t.ex. byggledning, beräkningar och arkitektur.